top of page
IMG_3462.jpeg
IMG_9764.jpeg

 

Skinnhåndtverker

Veskemaker og dyrefigurer

Litt om mitt arbeid

Jeg laget min første veske i 2020 og siden da har arbeid med skinn tatt all min fritid. Skinn er et fantastisk materiale å arbeide med, samtidig som det er vakkert, eksklusivt, holdbart og ikke minst gjenbrukbart.

Mitt design er preget av feminin touch, men også av en enkelhet og renhet som jeg til enhver tid forsøker å oppnå.  

Overgangen til å starte med skinn var ikke stor, men den var krevende og fantastisk morsomt. Sammen med min søster har vi hatt utallige hobbyer, og det vi har brukt mest tid på sammen har vært å sy ulike kreasjoner. Nå bruker jeg nesten all min tid på skinnhåndtverk for stadig å utvide mine ferdigheter og kunnskaper.

Min utvikling innen håndverket har gitt oppturer og nedturer og mye tid har gått med til å studere fantastisk gode håndverkere og kunstnere på YouTube. Jeg har også vært så heldig å få veiledning og konstruktiv kritikk av medarbeiderne hos Skomaker Dagestad. I tillegg til utrolig lærerike kurs hos Leathermasterkraft.com og gjennom bøkene til Valerie Michael og Leatherwokschool.  

Jeg har samarbeid med Skomaker Dagestad og samarbeidet tidligere med Sugarshop og Victors vinbar på Briskeby med utstilling og vernisage. Utstiller på designernes julemarked på DogA.

 

Medlem av Norsk håndverksinstitutt.

bottom of page